Coffee Break... and Chat #13

Καλημέρα!!!!!

πέρασε κιόλας μια εβδομάδα και σήμερα είναι η μέρα για το καθιερωμένο μας κουτσομπολίστικο καφεδάκι! Σήμερα έχει γιορτή και το Νεφελάκι μου οπότε σας κερνάω και μπισκότα βρωμης με σοκολάτα, cupcakes βανίλιας με λεμονάτη κρέμα στο στολισμό και μπισκοτάκια τραγανα!!! Και με αφορμή τη γιορτή της μικρής μου, ας γυρίσουμε σημερα πισω στο παρελθόν...κοντινό ή μακρινο! 




Την προηγουμενη βδομαδα το καφεδάκι μας φιλοξενηθηκε σε ενα υπεροχο σπίτι γεμάτο γλυκιές τσοχινες δημιουργίες και υπέροχες συνταγες. Βέβαια η οικοδέσποινα τα ειχε φάει όλα πριν φτάσουμε, αλλα τεσπα τη συγχωρούμε γιατί μας ταξίδεψε σε ερημικούς προορισμούς... Μαράκι χίλια ευχαριστούμς!!! Όσο για την ερχομενη βδομαδα... ε ναι λοιπόν ήρθε η ώρα που όλες περιμένατε! βάλτε καθαρα βρακια, παρτε μαζι σας καμια δεκαπενταρια αλλαξιες ακομα και πρασινο σαπούνι και θα μετακομίσουμε για λίγο στη Θεσσαλονικη!!! Αυτό που με αγχωνει είναι ότι η Αλέκα μου είπε ότι ηδη εχει σκεφτει ερωτηση... τι θα διαβάσουμε φοβαμαι!!! Μην το χασετε!

Θα ήθελα να συνοψισω τους κανόνες ή μάλλον τα τιπς:

- Το παιχνίδι αυτό είναι ένα παρτάκι για κουβέντα καιόλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ακόμα  και αν δεν είναι blogger. Απλά χρησιμοποίησε ένα άλλο social link που θα ήθελες να μοιραστείς μαζι μας.
- Παρακάλω θα θέλαμε να δούμε το σχόλιο σου στη σημερινή ερώτηση. Άλλωστε το σημαντικό στο πάρτυ αυτό είναι να συζητήσουμε και όχι απλά να αφήσουμε ενα λινκ.
- Μπορούμε να σχολιάζουμε τις ιστορίες των υπολοίπων...είναι κουτσομπολίστικο πάρτυ αυτό, θυμάσαι;
- Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους άλλους. Όμως θα ήταν ευχάριστο να ρίξουμα μια ματιά στα υπόλοιπα blogs...και ποιος ξέρει...μπορεί να βρούμε κάτι να μας αρέσει!
- Εαν θέλεις να φιλοξενήσεις τον καφε στο "σπιτι" σου, απλά στείλε ενα email στο ef.zin.creations@gmail.com
- Τέλος, ένας πίνακας στο pinterest έχει δημιουργηθεί Coffee Break and Chat και όλες οι αναρτήσεις από το πάρτυ θα καρφιτσώνονται εκεί. Εαν το επιθυμείς μπορείς να το ακολουθήσεις.


Και όσον αφορά τη σημερινη ερωτηση.... για να σας δω...



Χαιντι? καντυ κάντυ? μινι? ή καμια σουπερ ηρωίδα????

Και τα ποστάκια σας παρακαλώ!!!!



Ετοιμαζω καφε και έρχομαι!!!!
post signature

No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin