Handmade Christmas creations, a coffee and a Bazaar!!!

Ξύλινα Γούρια 2016

 Οι μικρές εκπλήξεις είναι τελικά το αλάτι της ζωής. Αυτές οι αναπάντεχες συναντήσεις που τελικά καταλήγουν σε πολύ ευχάριστες εμπειρίες και αναμνήσεις. Μερικά γλυκούλια ξωτικά και τρια ζουζουνάκια και έτοιμη η παρέα για τον καφέ, για νέες γνωριμίες και φυσικά για πολλές δημιουργίες!


Τσόχινα Κόκκινα Γαντάκια για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Αφορμή για τη μάζωξη ήταν το Bazaar που διοργανώνεται από τους Δρομους Ζωής. Έπεσε σαν ιδέα στο τραπέζι και όλες αποφάσισαν να δημιουργήσουν...μα αυτό δεν είναι και το πιο υπέροχο; Ότι μπορούσε η καθεμία, αλλά με κοινό παρονομαστη... γλυκούλια, γιορτινά και πολύ χουχουλιάρικα!

Ξύλινα Ζωγραφισμένα Στολιδάκια 

Και οι δημιουργίες τελικά και πολλές και μοναδικες! Στολιδάκια για το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ξύλινα και τσόχινα, κοσμηματάκια από felt και φιογκάκια καρφιτσούλες!

Κατακόκκινα Πλεκτά Αστεράκια

 Η ομορφιά λοιπόν είναι καθαρα η προσφορα... έτσι όταν έγινε η πρόταση η Κατερινούλα από το Κυριακή στο Σπιτι αποφάσισε να δημιουργήσει υπεροχα ξυλινα γουράκια για το νέο έτος με τη χρήση και της πυρογραφίας... και σας το λέω ότι έχουν ένα καταπληκτικό άρωμα φυσικού ξύλου! Ζήλεψε και η Νίκη του Mommy Wiki και δημιούργησε και αυτή πάνω σε ξύλο ζουζουνιάρικα στολιδάκια από πραγματακια ξωτικων και όχι μόνο...μποτούλες, δεντράκια, αστεράκια και μπισκοτάνθρωπους. Βέβαια δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού τα ζωγράφισε κιόλας και έγιναν ακόμα πιο υπέροχα!

Παιχνιδιάρικα Πλεκτά φιογκάκια Καρφίτσες

 Και κάπου εκεί εμφανίστηκε και το Μαράκι από το Swanocean... καταπληκτικά και άκρως γλυκά τσόχινα γαντάκια για το δεντράκι σας και όχι μονο! Και σιγά μεν έλειπε η τεμπέλα της παρέας, που μόνο τεμπέλα δεν είναι. Έβαλε κάτω τις κλωστές λοιπόν η Ακαμάτρα και έκανε γλυκούλικα φιογκάκια για τις κυρίες και αστεράκια για το δέντρο μας! Τελευταία και ευτυχώς όχι καταιδρωμένη, να μαι και εγώ.... με κοσμηματάκια από felt, ζουζουνιάρικα και άκρως χειμωνιάτικα!

Κοσμηματάκια από Felt

Στον καφέ βέβαια ήταν και άλλες δυο αγαπημένες φιλενάδες.... έτσι Μαργαρίτα και Μάρθα; θα μας ξανάρθετε;;; 

Όλα αυτα τα αγαπησιάρικα λοιπόν, μπορείτε να τα βρείτε το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στο Bazaar που διοργανώνεται από τους Δρόμους Ζωής στο 87ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, Ορφέως 58 στο Γκάζι (για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδω! ) 



Εμείς θα είμαστε...εσείς;;;;


ματσ μουτς

post signature

No comments :

Post a Comment

Thank you for visiting my blog and for your comment!

BRs,
EfZin